úterý 30. června 2015

EVENTS - Project life klub u Charlotty

V sobotu jsem byla úplně poprvé na PL klubu, který pořádá Charlotta z eshopu Scrapylife.cz. O klubu jsem se dozvěděla už někdy v dubnu, ale bohužel jsem v termínu měla akci jinou. Proto jsem byla velmi šťastná, když jsem se objednávala na termín červnový.


"Naštěstí" jsem si nemusela lámat hlavu s tím, co budu lepit, protože mam v týdnech pořádný skluz. Dva dny před klubem jsem si upravila a vytiskla fotky. Den před klubem jsem si sbalila kufr. Možná jsem to přehnala (byl teda sakra těžký), ale člověk nikdy neví co zrovna bude potřebovat, takže jsem s sebou do Prahy táhla vlastně skoro všechno.

 

Všechny ženy mne mezi sebe přijaly bez nejmenšího problému. Dokonce jsem tam díky fb dvě PLkařky znala - moc milou Janu, kterou velmi obdivuji a pohodovou Martinu, se kterou se znám přes Scrapbazárek. Charlotta mě a ostatním dvěma novým účastnicím řekla vše potřebné a mohly jsme se pustit do tvoření.

 

Musím uznat, že byť mám doma velmi malý stůl, velikost (no spíš malinkatost) pracovního prostoru byla pro mne velká výzva. Lepila jsem přibližně od půl 10 do 14. Stihla jsem nalepit týdny 21. A 22. a k tomu prohlédnout album Jany a Charlotty. Ve 14h se ženy rozprchly domů a já s Janou jsme tam ještě chvíli zůstaly a povídaly si se Charlottou a její maminkou.

 

Samozřejmě s sebou měla Charlotta i svůj obchůdek a já neodolala a také jsem pár věcí koupila. Ty se tu brzy objeví na blogu. 

Opravdu jsem ráda, že Charlotta tyhle srazy PLkařek pořádá, protože já si nemám v Nymburce s kým sednout, tvořit a povídat si o PL. Budu doufat, že mi vyjde i červencové posezení, byla to totiž skvělá lepící sobota.

3 komentáře:

  1. baru, jsem moc rada, ze jsem mela moznost te poznat a tesim se na dalsi a dalsi PL setkani!! stranka je bajecna!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, chystám se už od ledna, ale bohužel termíny mi ještě nikdy nesedly, obvykle poslední víkendy v měsíci pracuju jako o život, tak snad bude nějaký PL klub třeba první týden a uvidíme se tam :-) Prostor by byla výzva, já když tvořím, zaberu komplet svůj 180*80 stůl, přilehlé police, topení a část gauče.

    OdpovědětVymazat