úterý 17. března 2015

MY STUFF - Epson L355 printer

Na začátku ledna jsem se rozhodovala jakou tiskárnu si domů pořídit. Laserová tiskárna nepřipadala v úvahu, jelikož jsem na ní chtěla tisknout fotky. Na fotky do Project Life je skvělá tiskárna Selphy od Canonu, ale zase jsem si chtěla tisknout i větší formáty fotek a dokumenty. Po dlouhém rozmýšlení to vyhrála tiskárna od Epsonu, model L355 s tankovým systémem.

 

Tato série tiskáren L s tankovým systémem od Epsonu má několik modelů. Já si vybrala střední třídu v multifunkci se scannerem. Součástí balení je také několik lahviček inkoustu - 3x černá, 1x azurová, 1x purpurová a 1x žlutá.


Já jsem s tiskárnou hned na začátku bohužel měla problém - tisková hlava mi nenatáhla inkousty a tak tiskárna netiskla. Naštěstí mi jí táta dal do provozu. Bohužel jsme při tom vypotřebovali asi 1/5 všech náplní. Nicméně fotek a dokumentů už jsem vytiskla docela dost a musím říct, že ten inkoust nemizí skoro vůbec!

 

Jediné co mi na této tiskárně vadí je to, že nemá bezokrajový tisk a papíry bere trochu křivě. Také fotky jsou o trochu tmavší a červenější než jak je vidím v počítači, ale to se dá velmi jednoduše upravit v nastavení tiskárny. Celkově jsem s tiskárnou opravdu spokojená a mohu ji jen doporučit.


3 komentáře:

  1. A mně se zas líbí fotky s rámečkem, u sebe to nejsem schopná naštelovat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jedině si je uměle udělat ve photoshopu :) a hlavně! Už jsem našla nastavení a fotky mi to tiskne světlejší a né tolik do červena! Snad zítra doplním návod :)

      Vymazat
  2. Hodně se mi líbí jak má vyřešené to doplňování inkoustu. Taky mám doma inkoustovou tiskárnu, ale do té bohužel musím pořád kupovat takové ty kazety s inkoustem a ty jsou šíleně drahé. Tisk většího počtu dokumentů se na ní například finančně vůbec nevyplatí. Právě proto takovou práci většinou raději nechávám na profesionální tiskárně. Už několikrát se mi třeba velmi osvědčila tato tiskárna Tábor

    OdpovědětVymazat