úterý 24. května 2016

EVENTS - První Scrapsobota


V sobotu 14.5. se konala naše první Scrapsobota a když píšu 'naše', myslím tím moje a Soničky z eshopu Scrapito. Moc jsme si oblíbily kavárnu Friends Coffee House v Praze a když jsme se dozvěděly, že kavárna disponuje také zasedací místností, bylo jasno! 

Se Soni jsme přišly o něco dříve, abychom stihly nachystat zasedačku a vybalit naše obchůdky. Přesně v 10 hodin jsem pro holky došla a scrapsobota mohla začít. Dokonce i já jsem si vzala scrap věci a něco málo nalepila do své knihy koncertů (Book of gigs). Dokonce se za náma přišla podívat Žanet a Jane. Po obědě se k nám přidala na scrapování i Eva. 

Děkujeme holky, že jste se naší prvotiny zúčastnily a doufáme, že jste si to užily minimálně stejně jako já.




 


Samozřejmě jsme nezapomněly na společné foto. Děkujeme holky!




4 komentáře:

  1. Děvčátka, krásně jste si to užily!!! Doufám, že se mi příště taky poštěstí se zúčastnit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se nám nějaké "příště" podaří zorganizovat. Jen nevím kdy, přiznám se, že ten pronájem zasedačky byl pro mě trochu finančně náročný :)

      Vymazat
  2. Když jsme si včera v trochu ovíněném stavu prohlížela fotky, viděla jsem tam Míšu s cigárkem :D tak teď koukám, že cigárko to fakt není. Mrzí mě, že jsem nebyla na celý akci, ale ráda jsem se aspoň přišla mrknout a nakoupit. Držím vám holky palce, ať jsou scrapsoboty pravidelná rutina. Takových akcí není nikdy dost. A Baru, příště jsi tuším slibovala, že to bude u vás v Nymburce, kdy se mám sbalit a jít na Hlavák?
    Žanet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rády jsme tě viděly :)
      To jsem jen tak nadhodila :D že jsem o tom uvažovala v jedné naší kavárně, ale nevím jestli to půjde :) .... ale až budu mít pracovnu ready, klidně můžeme dát nějaké scrap intimčo :D

      Vymazat