čtvrtek 22. října 2015

MY STUFF - New in #6


Jak jsem si minule říkala, že si dám chvíli od nakupování pokoj .... no, moc dlouho mi to teda nevydrželo! 

První čím se chci pochlubit, je objev z papírnictví. Jedná se jakousi složku na dokumenty (cca 160 Kč) a krásně se do toho vejdou samolepky od Simple Stories nebo cokoliv ve formátu A6. Koupila jsem si dva, protože se do jednoho nevejdu .... jeden mám na abecedu a druhý na tvarové samolepky a dokonce se mi tam vešly takové chipboardové samolepky z kolekce everyday. Druhým úlovkem je obal na index (díky Ali :)) a v něm skladuji enemelky (ikdyž nevím jestli se mi tam budou ještě vejít, ale o tom až za chvíli ...). Oboje jsem koupila v papírnictví MCPEN lazarská. 


Minulou středu jsme s kamarádkama objednaly na Davoně. Objednala jsem si dost takových základních potřeb. Obal na 12" papíry - doufám, že se mi do nich podaří nějak nacpat také folie z alba, abych je při převozu na klub měla lépe chráněné. Nový skalpel - tomu přechozímu se vrklá břitva a to mne u práce opravdu vytáčí. Pořídila jsem si konečně už i ten akrylový bloček! Nyní už můžu razítkovat o 106 :)  Dalším v balíku byly náhradní náplně do pernamentního rolleru. Zdobící část balíku zahajují metalické provázky - úplně se už vidím, jak s nimi budu zavazovat vánoční dárky. Kartonové výseky od Wycinaky mám ráda! S nimi už mám (hlavně s těmi v kolečku) vymyšlený projekt. Enamelky - naivně jsem si myslela, že už jich mám opravdu dost a víc jich nepotřebuji ... jenže nechat jsem je tam prostě nemohla ( ... a taky možná chci dohnat Alču :D). Zlaté nalepovací tečky nejsou enamelky, ale jen třpytivé samolepky. Samolepící korek - ten mne moc zaujal a už se těším až si na klubu "vytočím" nějaké ozdoby. Nákup zakončujeme několika razítky. Sada písmen - mne velice zaujala! Obsahuje totiž dva archy písmen ve třech různých fontech. Floral sada razítek se mi moc líbila a už se vidím, jak (snad někdy) dělám přáníčka. Posledním razítkem je visačka. Bohužel se moc po rozměrech nekoukám a představoval jsem si ji od dost menší (ehm ...). Nicméně už ji také vidím narazítkovanou na balícím papíru na vánočním dárku!














A jelikož jsem byla opět na skvělém PL Klubu u Charlottky, nemohla jsem přeci domů odjet s prázdnou! První sadou kartiček je WER Studio gold by Teresa colins, která už se (teď se něčeho chyťte) přestala vyrábět a já jsem ukořistila poslední. Druhý úlovkem je sada razítek od Kelly Purkey - Take note, o které básním už nějaký čas. Třetím úlovkem je již zmiňovaná kolekce  WER Studio gold by Teresa colins, ale tentokrát v insta verzi a ta už se také nevyrábí. Mini kit mi dal opravdu zabrat. Dobrých 10 minut jsem se rozhodovala jestli vzít Dazzle nebo Polka dot party. Nakonec vyhrála Polka dot party.





Už se nemůžu dočkat až z těch všech krásných věcí budu tvořit svůj project life! A co vy jste si v poslední době koupily?

1 komentář: