neděle 30. srpna 2015

MY STUFF - The organization UPDATE


Juchů! Konečně se to podařilo a já mám nový, lepší a hlavně větší pracovní kout! Dřív jsem ho měla v ložnici. Měla jsem stůl 100x60 cm, 2x4 kallax a později se přidal i 2x2 kallax. 


Jídelní stůl (u kterého jsme stejně nejedli a Lukáš tam měl notebook) jsme rozebrali a dali do sklepa a určitě ho použiju pro listopadový Restaurant day v Nymburce. Malému stolu jsme přidělali dvě nohy a Lukáš si na něj přendal notebook. Nyní jsem si koupila větší desku 150x75 cm a jsem nejspokojenější. Kallaxy jsme přenesli do prázdného koutu v obýváku, přidělali desku a můj nový pracovní kout byl hotový! V Ikea jsem si dokoupila také pár krabic a krabiček. 







3 komentáře:

  1. no tak ten je!!! v sobotu jsem byla v IKEA a okukovala stoly, jenze, nejak si to provizorni pracoviste nechci zarizovat, pac nevim, do pak bude .... ale ty to mas bajecne!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé děkuji Janičko za chválu :) je to strašná paráda mít větší stůl, včera jsem si to vyzkoušela u PL challege a krásně se vejdu se vším :D

      A teda dřív (ještě u rodičů) jsem měla stůl Micke ten s dvěma šuplíky a ten byl sice krásně dlouhý, ale na hloubku měl jen 50cm a to bylo opravdu málo. Místo stolu doporučuji koupit desku a nohy zvlášť vyjde to levněji a nemusí tě pak tolik trápit, když se zbavuješ desky a nohou za pár stovek, než stolu za pár tisíc :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný koutek. Já teď stále častěji obsazuji jídelní stůl :-) :-)

    OdpovědětVymazat